dumbs_up
dumbs_up

Ben jij ingeschreven bij Tempo-Team? Goed nieuws: dan mag je meer dan 80 opleidingen volgen via het online leerplatform GoodHabitz. Helemaal gratis! Niet twijfelen, gewoon springen. Je zult zien dat leren leuk kan zijn. En dat je met een kwartiertje per dag al veel bereikt.

1. Zelfs solliciteren kan je leren

Ben je ingeschreven bij Tempo-Team? Dan kun je via My Jobspace ook een GoodHabitz-account openen. En dat is zinvol, zelfs als je de schoolbanken beu bent en staat te trappelen om te solliciteren. Wat denk je bijvoorbeeld van de training ‘Ik wil die job’, met tips voor een sterk CV en een pakkende motivatiebrief

2. De GoodScan helpt je kiezen

Meer dan 80 trainingen? Ok, dat is keuzestress verzekerd. Maar niet als je de GoodScan uitvoert – te vinden onder het keuzemenu linksboven. De online vragenlijst bestaat uit 6 rondes en laat je uitspraken, opleidingen en leerdoelen aanduiden die wel of niet bij je passen. Het is geen test met goede of foute antwoorden: de scan peilt naar je interesses en persoonlijkheid.

3. Volg een training op jouw maat

Op het einde van de GoodScan krijg je een handig overzicht. Je ontdekt waar je groeikansen liggen (is dat bv. op vlak van productiviteit,  digitale vaardigheden of toch eerder persoonlijke kracht?) én je krijgt een lijstje met 10 opleidingen die echt bij je passen. 

4. Leer wat, waar en wanneer je maar wil

Volg je één van die 10 suggesties of grasduin je liever nog eens uitgebreid door het aanbod? Alles kan. Dat is het leuke aan GoodHabitz: je volgt de online training van je keuze, op de plek en het moment die jou uitkomen. Geen inschrijvingsgeld of toelatingsproef, geen verplaatsing en geen agenda-conflicten! En dus ook géén excuus om niet bij te leren!

5. Heb je 10 tot 40 minuten?

Of je nu kiest voor de opleiding ‘Hak die knoop door’, ‘Goed met geld’ of ‘Culturele diversiteit’, een GoodHabitz-cursus begint altijd met een Quick Scan die onderzoekt wat je al over het onderwerp weet. Daarna volgen een vijftal lessen, telkens opgebouwd uit vier of vijf onderdelen. Zo heb je je vooruitgang zelf in handen. Kun je dagelijks 10 minuutjes vrijmaken? Dan vink je per dag een tweetal lesonderdelen af. Maak je liever twee keer per week 40 minuten tijd? Ook goed, dan werk je per sessie een hele les af.

6. Videolessen boven!

Begin je al te geeuwen bij die cijfers: een les van vijf onderdelen, die samen 40 minuten duren? Doe je kaken maar netjes weer op elkaar! Want GoodHabitz-trainingen zijn leuk. Ze wisselen videofragmenten af met vragenlijsten, en een magazine (met veel foto’s) om te lezen met korte schrijfoefeningen. Vooral in video blinkt GoodHabitz uit.   

7. Wil je een opleiding of een masterclass?

Motiveert het jou om te leren van experts en (min of meer) bekende gezichten? Probeer dan eens een GoodHabitz masterclass. Laat Hanan Challouki je bijpraten over diversiteit en inclusie. Of kies voor Ben Tiggelaar, die je uitlegt hoe gedragsverandering werkt. 

8. Track je vooruitgang

Heb je een stappenteller? Dan ken je het verslavende (sorry, we bedoelen: motiverende) effect van cijfers en grafiekjes. GoodHabitz speelt daar ook op in. Je kunt je vooruitgang checken in percentages of in aantal afgewerkte activiteiten en bestede minuten.  

9. Test je kennis

Training helemaal doorlopen? Tijd voor de kers op de taart. Test je kennis in een slotronde met meerkeuzevragen. Bij een goede score krijg je een certificaat – een officieel document om je nieuwe vaardigheden mee te staven. Viel de score wat minder uit? Neem de training dan nog eens door. Je mag de test op elk moment hernemen. De testvragen zijn dezelfde, maar hun volgorde verschilt.

10. Track, test, print & repeat

GoodHabitz maakt leren leuk en bruikbaar op de werkvloer. Ontdek het zelf – op eigen risico. Je zou immers de eerste niet zijn die de smaak te pakken krijgt en van training naar training hopt. Training kiezen, vooruitgang boeken, test afleggen, certificaat printen – en repeat! Elke cursus geeft een mini-boost aan je carrière.

PS: Krijg via je MyJobspace-account gratis toegang tot GoodHabitz. Welke opleiding spreekt jou aan?